Diverse

Cum organizezi o nunta cu un buget redus

Cum organizezi o nunta cu un buget redus

Cum organizezi o nunta cu un buget redus

Trebuie sa recunoastem: nuntile sunt foarte scumpe. Si pentru ca vrei ca totul sa fie perfect, tinzi sa cheltui mult mai mult decat iti permiti. In plus, te gandesti ca odata in viata esti mire sau mireasa, asa ca merita investitia nu? Ei bine, nu ar trebui sa cheltui foarte multi bani pe organizarea nuntii. In afara de tinute, muzica si poze, nimic nu va fi retinut. Iata cum organizezi o nunta cu buget redus.

Aranjamente florale minimaliste

Exista o traditie prosteasca conform careia pe care masa ar trebui sa fie un aranjament floral. Ei bine, daca vrei neaparat sa respecti traditia, atunci poti sa alegi un aranjament floral minimalist. Ba chiar, poti sa cumperi mai multe ghivece de la piata de flori. Le vei cumpara la un pret bun, in special daca cumperi mai multe. Ia un credit online instant atunci cand gasesti o oferta buna. Si nu uita ca singurele flori care conteaza sunt de fapt in buchetul miresei.

Cheltui prea multi bani cu decoratiile

O sala de petreceri amenajata elegant instiga nuntasii sa se distreze, Dar daca aceasta este foarte incarcata, lumea nu va avea loc sa danseze si sa se desfasoare. Nu investi foarte multi bani in decoratiuni. Mai de graba, plateste o trupa live care stie sa faca show si sa tina petrecerea in toi.

Nu invita foarte multa lume

Multi invitati inseamna o sala mai mare si mai scumpa, mai multa mancare, mai multe mese si in definitiv. Limiteaza lista de invitati. Nu te gandi ca vor da un dar mare si vei ramane cu foarte multi bani. De obicei oamenii platesc consumatia atunci cand dau darul, dar bauturile si de multe ori aranjamentele tot te vor duce la minus.

Nu da multi bani pe marturii

Marturiile sunt acele mici cadouri pe care le dai invitatilor ca sa isi aminteasca de nunta ta. Poti sa dai marturii cu gust dar foarte ieftine. Fa poze cu fiecare invitat in parte si apoi printeaza-le. Sau fa tu ceva din hartie sau material care sa fie emblematic pentru nunta ta. Ia un credit online instant si comanda din China obiecte dragute si de efect.

Nu investi in mai mult de trei feluri de mancare

Aperitiv, sarmale si friptura sunt indeajuns pentru a-i hrani pe invitati. Pestele miroase si se mananca greu. Si la capitolul mancare poti face economie, avand in vedere ca foarte multa lume nu mananca totul de farfurie. In plus, daca ai un aperitiv copios, poti sa reduci din portiile care urmeaza.