Diverse

Cum slabesti cu un buget limitat

Cum slabesti cu un buget limitat

Cum slabesti cu un buget limitat

Viata sanatoasa este foarte costisitoare, in special atunci cand vrei sa dai cateva kilograme jos. Pe langa mancarea diversa si sanatoasa, care este mult mai scumpa decat cea plina de calorii, mai trebuie sa investesti ti in echipamente sportive, sa iti faci abonament la sala si iti schimbi intregul program pentru a slabi. Totusi, nu ar trebui sa fie atat de greu. Exista posibilitatea sa slabesti chiar daca ai un buget limitat si nu iti permiti sa cheltui foarte multi bani. Iata cum.

Iesi afara

Oriunde poti sa faci aceleasi exercitii ca la sala, trebuie doar sa te mobilizezi. In parc sau chiar la tine pe strada poti alerga zilnic. Iesitul din casa mai are un avantaj ascuns. Expunerea la soare si la aer curat iti intareste sistemul imunitar. Nu este obligatoriu doar sa alergi. Poti sa faci yoga in parc sau sa iesi cu bicicleta. Rezultatul va fi acelasi. Trebuie, insa, sa te echipezi pentru sportul afara. Ia un imprumut pentru nevoi personale ca sa investesti in noua ta garderoba de sportiv.

Inlocuieste mersul la sala cu YouTube si aplicatiile pentru mobil

Desigur, asta nu inseamna ca ar trebui sa iti petreci tot timpul destinat exercitiilor fizice uitandu-te la filmulete cu pisici pe internet. Ci sa faci exercitii la tine acasa cu un trainer-ul din clipurile pe care le-ai ales. Aplicatiile mobile sunt si ele de mare ajutor. Nu numai ca iti sugereaza ce exercitii ar trebui sa faci in fiecare zi pentru a stimula toate grupele musculare, dar iti si aduc aminte ca ar trebui sa depui efort, motivandu-te.

Muta sala de forta la tine acasa

Mersul la sala poate fi extraordinar de obositor daca ai un program haotic. In plus este si costisitor. Pe termen lung va fi mai ieftin daca investesti in cateva aparate de forta pe care sa le montezi la tine acasa. O banda de alergat, cateva gantere si un aparat de abdomene ar trebui sa fie destul. Poti sa iei un imprumut pentru nevoie personale ca sa platesti pentru ele. In cel mult sase luni investitia se va amortiza.

Cumpara mancare din piata

O dieta echilibrata este bazata pe fructe si legume proaspete. Iar daca nu vrei sa mananci sanatos si bio, atunci la piata, la tarani vei gasi aceste produse la un pret mai mic decat in supermarket. In plus, vei putea manca variat pentru ca fructele si legumele sunt proaspete doar in sezon. Poti sa mergi la piata pe jos pentru a impusca doi iepuri cu o singura lovitura.