Diverse

Cum te distrezi atunci cand vrei sa economisesti bani

Cum te distrezi atunci cand vrei sa economisesti bani

Cum te distrezi atunci cand vrei sa economisesti bani

Atunci cand incerci sa economisesti o suma mai mare de bani, ai tendinta sa stai foarte mult timp acasa de frica ca vei cheltui mai multi bani decat iti permiti. Aceasta teama nu este deloc intemeiata. Viata ta sociala nu trebuie sa aiba de suferit in urma deciziilor financiare pe care le faci. In plus, este indicat sa iesi din casa si sa te vezi cu prietenii cat mai des, astfel economisirea nu va deveni frustranta. Iata cum poti sa te distrezi atunci cand ai un buget personal redus si vrei sa economisesti.

Chema prietenii la tine acasa

Nu trebuie sa iesi in oras pentru a lua cina cu prietenii sau pentru a bea o cafea. Poti sa ii inviti la tine acasa. Creeaza un spatiu de socializare chiar la tine in sufragerie. Cu un credit rapid cu dobanda zero iti vei crea o adevarata cafenea la tine acasa. Gateste ceva usor si chema-ti prietenii cu bautura. Nu numai tu vei economisi bani, ci si ei.

Gaseste-ti un hobby nou

Hobby-urile sunt o modalitate excelenta de a cunoaste oameni noi. Nu trebuie sa te arunci cu capul inainte. Dar cu siguranta vei gasi ceva care sa te relaxeze si sa iti faca placere. Odata ce ai gasit un hobby intra in comunitatile online dedicate acestuia si du-te la cursuri si intruniri. De obicei aceste cursuri sunt de fapt un schimb de experienta si trebuie sa platesti doar materialele folosite, ceea ce inseamna ca nu sunt foarte scumpe.

Fii ghid

Ghizii pentru orase sau cei montani sunt platiti. Cu un curs poti sa devii si tu ghid. Ia un credit rapid cu dobanda zero pentru a face aceste cursuri. Pe langa faptul ca vei castiga niste bani si vei cunoaste oameni noi, vei vizita si foarte multe locuri. Desigur, asta implica sa fii un om responsabil. Insa, oricine poate sa devina ghid local, daca nu are studiile necesare pentru a fi ghidul unei agentii de turism.

Profita de evenimentele gratis

Daca traiesti intr-un oras mare, ci siguranta sunt festivaluri si evenimente gratis, in spatiile publice la fiecare sfarsit de saptamana. Poti sa te bucuri de muzica buna, piese de teatru in aer liber si chiar jocuri de societate fara sa cheltui un leu.

Chiar daca vrei sa economisesti, nu este obligatoriu sa nu mai iesi in oras. Poti sa te distrezi cu prietenii si fara sa cheltui foarte multi bani. Iar atunci cand iti creezi bugetul personal este indicat sa pui deoparte o suma de bani si pentru viata sociala.