Diverse

De ce ai nevoie de o asigurare de sanatate privata

De ce ai nevoie de o asigurare de sanatate privata

De ce ai nevoie de o asigurare de sanatate privata

Asigurarea de sanatate privata poate parea un moft, asta pana ajungi sa vezi de aproape conditiile din spitalele de stat, cozile si diferitele atentii pe care trebuie sa le dai medicilor. In schimb, daca mergi la privat, te poti trata intr-un spital in care conditiile sunt igienice. Poate parea scump, insa daca nu iti permiti una din start, poti face un credit online pentru a te asigura ca primesti ingrijire medicala adecvata.

Cu o asigurare de sanatate privata poti scurta timpul de asteptare. Fie ca ai nevoie de un consult de rutina sau sa-ti faci setul de analize anuale, fie ca esti bolnav si ai nevoie de o consultatie, asigurarea privata de sanatate scurteaza timpul de asteptare. Iti poti programa vizita la un cabinet medical privat si la data si la ora stabilita vei intra negresit. Daca ai nevoie de o operatie chirurgicala ce nu necesita urgenta o poti face la momentul programat, fara a fi nevoie sa iti iei zile libere in plus de la munca.

Si conditiile igienice si sanitare din spitalele private sunt la standarde mai inalte decat cele din spitalele de stat. Nu trece luna fara sa auzi de un caz de malpraxis sau de infectii nosocomiale capatate intr-un spital de stat. Asigurarea medicala privata iti da posibilitatea de a fi tratat intr-un spital privat in care igiena si calitatea actului medical sunt litere de lege, peste care nu trece nimeni.

In plus, in momentul de fata, asigurarea medicala privata o completeaza pe cea de stat, obligatorie. Astfel, daca medicul tau de familie este la o clinica privata sau tu te tratezi la o clinica privata, asigurarea de stat iti acopera o parte din costurile de tratament in mod obligatoriu, iar cealalta parte este acoperita de asigurarea privata, conform principiului finantarea urmeaza pacientul.

In general, asigurarile de sanatate private sunt realizate de catre asiguratori in parteneriat cu retelele de sanatate private. Astfel, tarifele pentru tratamente pot fi mai ieftine la anumite clinici decat la altele, in functie de asiguratorul pentru care ai optat. Serviciile medicale standard incluse sunt, de obicei, interventii chirurgicale, spitalizari, nasteri, control anual preventiv, consultatii, analize de laborator, vaccinari.

O asigurare privata de sanatate, in functie de planul tarifar ales poate include si servicii stomatologice, servicii de ambulanta privata sau servicii de recuperare medicala. Daca simti nevoia de o asigurare medicala privata, nu ezita sa o cumperi chiar daca trebuie sa apelezi la un credit online. Te vei bucura ca ai platit pentru ea exact in momentele cele mai grele pentru tine.